Ari Uusitalon ja Pekka Kotipohjan HC-valmennus

Maaliskuun alun valmennustarjous: Uusitalon & Kotipohjan HC-valmennus nyt vain 69 € (tarjous voimassa vain 1.3-3.3 ajan)

Guruvalmentaja Ari Uusitalon & kilpakehonrakentaja\PT Pekka Kotipohjan 15 viikon valmennuskokonaisuus on yksi valmennusmarkkinoiden kattavimmista valmennuskokonaisuuksista. Uusitalon tekniikoista on kohistu vuosien ajan Fitness- ja kehonrakennus piireissä ja yhä useampi hänen tekniikoitaan kokeillut kisaaja on hämmästynyt miten paljon tekniikat voivatkaan mennä uusiksi.

Valmennuksena Uusitalon & Kotipohjan on erittäin monipuolinen ja poikkeuksellisesti huomioi hyvin palautumisen & kovien treenien tasapainon. Valmennuksessa saat käyttöösi monivaiheisen treenisuunnitelman, joka on jaettu kolmeen neljän viikon treenipätkään sekä kolmeen kevyeen viikkoon. Kevyiden viikkojen ja treenien muuttumisen avulla kehitys pysyy nousujohdanteisena.

ARI UUSITALON JA PEKKA KOTIPOHJAN HC-VALMENNUS sisältää:

  • 15 viikon treenisuunnitelman. Treenisuunnitelmassa on kolme erillistä neljän viikon treenijaksoa sekä jaksojen väliset kevyet viikot
  • Jokainen treenisuunnitelman liike käydään Uusitalon toimesta tarkasti läpi ohjaten optimaaliseen tekniikkaan
  • Lisäksi käytössäsi on kuuden kuukauden ajan kaikki 24 Fitness Onlinen liikevideot (160+ videota)
  • Valmennus antaa pohjan myös tulevien treenien suunnitteluun, sillä valmennuksen ohjelmaan on helppo vain vaihtaa liikkeitä.

Huom. treenisuunnitelma toimitetaan sähköpostitse vuorokauden sisällä tilaamisesta.

Kokeile alla olevan videon tekniikkaa ja huomaa merkittävä ero tuntumassa!

 

Hinta:
99,00 €
(sis. ALV 24.0%)