Miten hyödynnät palvelua tehokkaimmin

27.03.2015 14:194 vuotta sitten

Mitä saa aikaan 12 viikon nettivalmennuksella? Erittäin paljon, jos palvelua käyttää aktiivisesti ja monipuolisesti. Treeniohjelma ja liikevideot ovat palvelun keskiö, mutta forumia aktiivisesti käyttämällä ja lukemalla 24 Fitness Onlinen blogikirjoituksia, saat runsasti kehitystä tukevaa tietoa. Tarkoituksenamme on antaa eväitä myös tuleviin treeniin ja mahdollistaa elämäntapamuutoksia. 

Palvelua aktiivisesti käyttämällä kehitys ei lopu 12 viikon kohdalla, vaan uudet tekniikat ja opit vievät kehitystä eteenpäin vielä pitkään. Parhaimmillaan saavutat uudenlaisen ajattelutavan treenaamiseen ja ylipäätänsä elämäntapoihin.

Palvelu on myös suunniteltu toimimaan jatkumona, eli voit siirtyä aina seuraavalle tasolle ja hyödyntää myös täysin räätälöityjä ohjelmia. Täysin räätälöity taso, eli MR-System Personal Coach, sopii niin kehittyneille kuin erityistavoitteita omaaville asiakkaille. Se sisältää täysin tarpeidesi pohjalta räätälöidyn ohjelman lisäksi myös kaikki liikevideot.

Treeniohjelma

Noudata treeniohjelmaa mahdollisimman tarkasti, mutta jos saliltasi esim. puuttuu laite tai tietty liike on sopimaton voit kysyä korvaavaa liikettä forumilla. Autamme parhaimpamme mukaan korvaavan liikkeen löytämisessä.

Olemme jatkaneet nettivalmennuksen kestoa 12 viikkoon, jotta liikevideot, tietopankki ja forum ovat käytettävissä pitempään. Treeniohjelmaa tulisi kuitenkin vaihtaa useammin kuin 12 viikon välein, suosittelemme tekemään muutoksia vähintään 8 viikon välein. Forumilla ja blogikirjoituksissa löytyy tietoa tarpeellisten muutosten tekemisestä. Samalla tietoa etsiessäsi opit soveltamaan ohjelmia tehokkaammin ja pitämään kehitystä yllä.

Videot

Liikevideoiden avulla pystyt hiomaan tekniikat huippuunsa, joten niitä kannattaa käyttää aktiivisesti 12 viikon ajan. Nimittäin usein on helppo palata takaisin vanhoihin tekniikoihin ja virheisiin, joita on pahimmillaan tehty jo kymmenien vuosien ajan.

Tekniikoiden sisäistämiseksi suosittelemme käyttämään palvelua mahdollisimman kattavasti. Tämä korostuu ohjelman alkuvaiheessa. Kännykän tai pädin avulla pystyt helposti katsomaan tekniikkavideoita myös sarjatauoilla ja korjata pienimuotoisemmatkin virheet. Kaiken suurimman hyödyn saa ottamalla itsestään videota treenatessa ja vertaamalla liikevideon suoritustekniikkaan.

Tietopankki

Tietopankkiin tulee kuukausittain runsaasti uutta materiaalia sekä valmentajilta että vierasbloggaajilta. Tietopankissa käsitellään monipuolisesti erilaisia treenaamiseen, kehitykseen ja ruokavalioon liittyviä asioita. Voit poimia artikkeleista paljon hyödyllisiä vinkkejä ja treenitapoja.

Forum

Forumilla voit kysyä mistä tahansa askarruttavasta asiasta, suosittelemme hyödyntämään palvelua mahdollisimman hyvin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa, joten rohkeasti vaan kysymään. On sitten kyse liikkeistä, ohjelmista, ruokavaliosta tai muista treenaamiseen liittyvistä asioista niin me vastaamme. Forumilla vastaamme pääasiassa 24 tunnin sisällä arkisin ja viikonloppuisin 48 tunnin sisällä.

Verkkopalvelun teknisiä aspekteja lukuunottamatta kysymyksiin vastaavat Marjo Krishi ja Marko Heikkinen adminien välityksellä, joten saat varmasti aina asiantuntevat vastaukset. Teknisiin seikkoihin vastaukset tulevat admineilta.