Janne Nieminen

  • Treenitaustaa 12 vuoden ajan
  • Ohjaustaustaa kolmen vuoden ajan
  • Marko Heikkisen & Marjo Krishin 24 Fitness Online ohjauskonseptiin kouluttama

18-vuotiaana en olisi koskaan voinut uskoa harrastavani kuntosalia tai vielä vähemmän olisin uskonut, että valmentaisin! Elämä kuitenkin vie ja 19-vuotiaasta saakka treenaaminen ja ruokavaliot ovat olleet keskeisessä osassa elämääni. Aluksi harrastelijana, sen jälkeen kisahaaveilijana ja sitten viimeisen muutaman vuoden ajan ammatin parissa.

Miksi päädyin valmentajaksi: Päädyin valmentajaksi, sillä valmentaminen on itsessään törkeän mielenkiintoista. Jokainen valmennettava on erilainen ja tuo mukanaan omat haasteensa. Asiakkaiden ongelmien ratkaisu onkin mielestäni tämän työn suola!

Koulutukseni: Viimeiset kolme vuotta olen ollut 24 Fitness Onlinen päävalmentajien Marko Heikkisen & Marjo Krisihin koulutettavana ja koulutus jatkuu edelleen, sillä koskaan ei voi osata liikaa! Jokaisessa koulutustreenissä tulee ainakin yksi kikka tai keino, jolla asiakkaani voi treenata entistä tehokkaammin ja monipuolisemmin.

Valmennustaustani: Power Center Keravalla olen tehnyt sivutoimisesti ohjauksia 3 vuoden ajan. Näihin vuosiin on mahtunut n. 600 ohjausta, joista noin puolet ovat olleet Kuntoremontti –ryhmäohjauksia. 4-6 ohjattavan ryhmiä ohjatessa oppimistahtini on ollut valtavan nopea, sillä jokaisessa ohjauksessa törmään hyvinkin erilaisiin fysiikkoihin, mittasuhteisiin sekä rajoitteisiin. Ohjauksessani on ollut niin naisia kuin miehiä, erittäin laajalla ikähaarukalla (15v-70v).

Monille 24 Fitness Onlinen Digital PT -asiakkaille olenkin tuttu ruokavaliopuolelta, eli 2,5 vuoden ajan olen valinnut ja räätälöinyt kaikkien Digital Personal Training –asiakkaiden ruokavaliot. Ruokavaliotyö on ollut näissä erittäin antoisaa, sillä erilaisia lähtökohtia on lähes yhtä paljon kuin asiakkaitakin. Kaikilla on ruokavalio puolella omat ongelmansa, johon varmasti kyllä löydetään ratkaisut.

Millainen olen ohjaajana: En toimi treeneissä piiskaajana, vaan pyrin kaivamaan valmennettavasta pysyvästi esiin sen tarpeen haastaa itseään jokaisessa treenissä. Ohjauksissa lähden aina siitä, että tekniikat hiotaan aluksi ennen kuin intensiteettiä ruvetaan nostamaan. Jokaisen sarjan ja toiston pitää mennä juuri kohdelihakselle.

Miten treenaan itse: Kokeilen jatkuvasti uusia treenityylejä, liikkeitä ja erikoistekniikoita. Sama pätee myös ruokavalioihin, joita on tullut kokeiltua lukuisia pätkäpaastosta ketoosiin. Ideana ruokavaliokokeilussa on aina saada oman kehityksen lisäksi uusia vaihtoehtoja asiakkaille. On huomattavasti helpompi ymmärtää asiakkaan ruokavalioon liittyviä ongelmia, jos ne samat ongelmat on kokenut itse.

Missä ohjaan: Power Center Kerava (Santaniitynkatu 3, 04250 Kerava)
Varaa ohjauksesi: 044-5445524 tai sähköpostitse: janne@24fitness-online.com