Jerry Ossi

  • Treenitaustaa 31 vuotta, kilpaillut vuodesta 1998 saakka
  • Ohjaustaustaa aktiivisesti 10 vuotta, vähemmän aktiivisesti n. 20 vuotta
  • Kisamenestys: Pro-kisoissa paras finaalipaikka (6.), 15 ykkössijaa amatööripuolelta (SM-, PM- ja GP-kisoista)

Lyhyesti minusta: Synnyin elokuussa 1969 Suonenjoella ja nykyisin asun Kuopiossa. Olen 13-vuotiaan pojan isä, avoliitossa ja perheen jäsenenä on lisäksi Welsh Corgi – koira. Harrastuksia kehonrakennuksen lisäksi jalkapallo ja lenkkeily / ulkoilu koiran ja perheen kanssa.

Miksi päädyin valmentajaksi:  On mukavaa, kun saa aloittelevat ihmiset viihtymään salilla ja oppimaan asiat alusta asti oikein. Yhtä palkitsevaa on tarkentaa jo kokeneiden treenaajien harjoittelua ja saada heidät tuntemaan ahaa-elämyksiä treeneissä (”Eipä tämä ole ennen näin hyvin mennyt perille”)

Valmennustaustani: Kehonrakentajia, fitnesslajien kilpailijoita sekä peruskuntoilijoita painonpudottajista , lihasvoimaa ja – massaa haluaviin olen valmentanut vuodesta 2006.

Millainen olen ohjaajana:  Rauhallinen, kannustava, sopivan vaativa (tekniikat kohdalleen sekä tehokkuus). Pyrin siirtämään omaa pitkällä aikajaksolla hankkimaani tietotaitoani asiakkailleni. Itselläni on kyky nähdä valmennettavan puutteet ja löytää niiden kehittämiseen tarvittavat ratkaisut. Osaan myös ”lukea” asiakasta eli ottaa huomioon lähtötason tavoitteita laadittaessa.

Miten treenaan itse: Treenaan kehonrakennustyylisesti pyrkien tekemään mahdollisimman tarkasti lihaksen liikeradalla liikkeet.  Etsin lisää tietoa myös jatkuvasti ja pyrin soveltamaan uusia oppeja aluksi omiin treeneihini. Jos havaitsen ne hyviksi, siirrän uusinta tietoani myös asiakkaille.

Missä ohjaan: Pääsääntöisesti Kuopiossa Gym 99:llä. Sovittaessa myös muualla, riippuen salisi ohjauskäytännöistä.

Varaa ohjauksesi: puhelimitse:  041-7263764 tai sähköpostitse: info@jerryossi.fi