MARJO KRISHI

  • Pitkä ja menestyksekäs kilpailu-ura kehonrakennuksessa ja fitnessissä
  • Valmentannuskokemusta yli 10 vuotta.
  • Motivoiva, määrätietoinen ja pitkäjänteinen valmentaja

Intohimoni treenaamiseen syttyi jo kouluaikoina. Seurasin luontevaa polkua: Opiskelin kuntohoitajaksi, jolloin opin treenin ja terveyden perusasiat. Ensimmäiset kehonrakennuskisat nähtyäni kipinä oli syttynyt ja aloitin tavoitteellisen treenaamisen.

Harjoitteluni palkittiin kehonrakennuksen MM-kultamitalilla vuonna 1995. Kehonrakennuksesta siirryin fitness-harjoitteluun. Määrätietoinen kropan muokkaaminen uuteen lajiin sopivaksi toi minulle viisi peräkkäistä Suomen-mestaruutta, yhtä monta MM-finaalipaikkaa ja yhden Pohjoismaiden mestaruuden.

Vaihdos lajista toiseen ja pitkä valmennuskokemus ovat olleet minulle harjoittelun ja ravinnon suhteen opettavaisempia kuin yksikään lukemani kirja. Pitkä kilpaurheilukokemus on kehittänyt minusta määrätietoisen ja pitkäjänteisen valmentajan. Olen oppinut löytämään ja hyödyntämään harjoittelijan henkiset voimavarat. Valmentajana olen vaativa, mutta myös inhimillinen: kuljen asiakkaan rinnalla, mutta en voi tehdä asioita hänen puolestaan.

On ollut huikeaa saada vielä vuosia myöhemmin kiitosviestejä vanhoilta asiakkailta, joiden elämäntaparemontit onnistuivat ja tuottivat upeita, pysyviä tuloksia! Mahtavaa, että nettivalmennuksen kautta pääsen tekemään yhteistyötä myös sellaisten ihmisten kanssa, jotka eivät muuten pääsisi käymään salillamme!