Marko Heikkinen

  • Kokenut valmentaja ja kehonrakentaja
  • Ohjaa vuodessa satoja ihmisiä aloittelijoista kilpailijoihin.
  • Valmennus perustuu pitkällä aikavälillä opittuihin parhaisiin käytäntöihin

Olen harrastanut liikuntaa monipuolisesti aina koripallosta kehonrakennukseen. Kuntosalitreeni on ollut intohimoni 90-luvulta lähtien ja olen kisannut kehonrakennuksessa vuodesta 1995 lähtien yhteensä 22 kertaa, suoriutuen aina viiden parhaan joukkoon.

Kisaamisen ja urheilun lisäksi olen työskennellyt fitness-alalla 17 vuoden ajan. Olen valmentanut ja pitänyt ravinto- ja lisäravinneseminaareja. Tärkeintä osaamisessani on kuitenkin jatkuva uusien harjoittelutapojen kokeileminen ja oppien ammentaminen valmentajilta ympäri maailmaa. Yhdistämällä erilaisia treenityylejä, tekniikoita ja kikkoja olen löytänyt kullekin asiakkaalleni sopivimman tavan treenata ja saavuttaa tavoitteensa.

Valmentajana kerron asiakkailleni, mihin asioihin heidän kannattaisi kiinnittää huomiota. Ohjaan vuodessa satoja ihmisiä ja olen auttanut heitä saavuttamaan laihdutustavoitteensa, huippukuntonsa ja jopakisakunnon. Asiakkaan ohjaus toteutetaan parhaiten hänelle sopivalla tavalla: Asiakkaan kunto ja fysiikka tulee ottaa aina huomioon. Suunnittelemalla ohjelmat asiakkaan tarpeiden mukaisesti säästytään kivuilta ja harjoitellaan tehokkaammin.

Ihmisten auttaminen ja opastaminen on minulle äärimmäisen palkitsevaa. Treenaaminen ja terveydestä huolehtiminen on laaja kokonaisuus, ja sen kautta oppii paljon muutakin. Mikään ei ole hienompaa, kuin ihmisen energisoituminen, elämänhalu, innostuneisuus ja tyytyväisyys. Koen auttavani ihmisiä tekemään itsestään entistäkin parempia ja olemaan tyytyväisiä itseensä.