Ajankohtaista

Digital Personal Trainer toukokuun superkamppiksessa

Digital Personal Trainer valmentaa sinut koviin tuloksiin

Kaipaatko treeneihisi uutta piristystä ja nousujohteisuutta? Tuntuuko treenisi polkevan paikallaan? Digital Personal Trainer superkamppiksessa saat nousujohteisesti kehitystä ja varmistat, että otat irti kaiken treeneistäsi! 

Digital Personal Trainerin valmennussisällöt ovat ammattivalmentajien Marjo Krishin ja Marko Heikkisen suunnittelemia 12 viikon treenikokonaisuuksia, jotka pitävät sisällään mm. treeniohjelman, laajan treeniliikevideopankin, aerobisohjeet ja sähköpostineuvonnan. 

Tilatessasi Digital Personal Trainerin saat itsellesi henkilökohtaisen valmentajan, joka:

- Valitsee sinulle aloitusohjelman, aerobisohjeen ja ruokavalion

- Vastaa treeni- ja ruokavaliokysymyksiisi sähköpostitse

- Valitsee sinulle valmennuksen puolivälissä toisen treeniohjelman!

Digital Personal Trainer on yksilöllistä nettivalmennusta edulliseen 59 € hintaan: https://www.24fitness-online.fi/product/digital-personal-trainer

 

02.05.2019 13:2125 päivää sitten

Diet 4 You:lla aloitat elämäntapamuutoksen helposti ja tehokkaasti

Diet 4 You -valmennus on suunniteltu tehokkaaseen rasvanpolttoon ja kehonmuokkaukseen. Tässä valmennuksessa et kärsi nälkää ja saat bonuksena vielä arkivoimaa!

Ammattivalmentajien Marjo Krishin ja Marko Heikkisen kymmenien vuosien valmennuskokemuksella laatima Diet 4 You on auttanut jo satoja ihmisiä onnistumaan. Tervetuloa mukaan!

Valitse sinulle sopiva taso:

* Alle 5 kg pudotustavoite
* 5-10 kg pudotustavoite
* Yli 10 kg pudotustavoite

 

 

 

01.04.2019 14:501 kuukausi sitten

Digital Personal Trainer 29.3-31.3 superalessa

Digital Personal Trainerissä apunasi on koko valmennustiimimme! Ammattivalmentajat Marjo Krishi ja Marko Heikkinen ovat suunnitelleet yli 80 treeniohjelmaa ja tehneet huikeat liikevideot yli 150 saliliikkeeseen! Valmennuksen ajan sinun henkilökohtaisena valmentajana toimii Marjon ja Markon kouluttama Janne Nieminen, jonka kattava valmennuskokemus sisältää sekä satojen asiakkaiden fyysisen valmennuksen Power Center Keravalla sekä nettivalmennusten puolella tuhansien asiakkaiden valmennus- ja ruokavaliotyötä. Me yhdessä lähestymme jokaista asiakasta yksilönä ja tulokset ovat sen mukaisia!

Digital Personal Trainerissa saat 12 viikon ajaksi käyttöösi:

* Valmentajamme valitseman ohjelman valmennustiimimme yli 80 ohjelman joukosta.
*Ohjelman sovittamisen tarpeisiisi ja salisi\kotisi varustetasoon. 
*Valmentajan tekemän yksilöllisen tavoitteidesi mukaisen aerobisohjeen
*Koko liikepankkimme (160+ tekniikkavideota)
*Muita treenaamiseen ja hyvinvointiin liittyviä ohjevideoita
*10% alennuskoodin yhteistyökumppanimme Voimaravinteet.fi verkkokauppaan

Tervetuloa mukaan: https://www.24fitness-online.fi/product/digital-personal-trainer

 

Digital Personal Trainer valmennus nyt vain 29 € (norm. 59 €). Tarjous voimassa 29.3-31.3 ajan.

 

 

29.03.2019 09:561 kuukausi sitten

Digital PT PLUS -yksilöllinen valmennus nyt viikonlopun ajan vain 69 €

Digital Personal Trainer PLUS -valmennus on niin lähellä perinteistä PT-valmennusta kuin voi olla! Digital PT PLUS on aina asiakkaan tavoitteiden perusteella suunniteltu valmennuskokonaisuus, on tavoitteen sitten laihduttaminen, kehonmuokkaus tai lihasmassan kasvattaminen.

Valmennuksessa saat:

* Itsellesi optimoidun henkilökohtaisen ruokavalion, jonka avulla tartut energisenä treeneihin ja arkeen

* Kaksi kehitystasosi ja tavoitteidesi mukaista treeniohjelmaa

* Liikkeet menemään koko ajan paremmin lihakselle –> saat enemmän kehitystä

*Tekniikkavinkkejä, joiden avulla vähennät treenin aiheuttamaa nivelten rasitusta optimaalisilla nivelkulmilla ja ryhdillä.


 Nyt 16.3-17.3 ajan vain 69 € (norm. 89 €): http://www.24fitness-online.fi/product/digital-pt-plus

 

 

 

16.03.2019 13:122 kuukautta sitten

Valmentajaguru Uusitalon ja PT Kotipohjan HC-valmennus nyt rajoitetun ajan vain 69 €

Guruvalmentaja Ari Uusitalon & kilpakehonrakentaja\PT Pekka Kotipohjan 15 viikon valmennuskokonaisuus on yksi valmennusmarkkinoiden kattavimmista valmennuskokonaisuuksista. Uusitalon tekniikoista on kohistu vuosien ajan Fitness- ja kehonrakennus piireissä ja yhä useampi hänen tekniikoitaan kokeillut kisaaja on hämmästynyt miten paljon tekniikat voivatkaan mennä uusiksi.

ARI UUSITALON JA PEKKA KOTIPOHJAN HC-VALMENNUS SISÄLTÄÄ:


*15 viikon treenisuunnitelman. Treenisuunnitelmassa on kolme erillistä neljän viikon treenijaksoa sekä jaksojen väliset kevyet viikot
*Jokainen treenisuunnitelman liike käydään Uusitalon toimesta tarkasti läpi ohjaten optimaaliseen tekniikkaan (liikevideot käytössä 15 viikkoa)
*Lisäksi käytössäsi on kuuden kuukauden vajan kaikki 24 Fitness Onlinen liikevideot (160+ videota)
*Valmennus antaa pohjan myös tulevien treenien suunnitteluun, sillä valmennuksen ohjelmaan on helppo vain vaihtaa liikkeitä.

15 viikon valmennus vain 69 € (norm. 99 €). Tarjous voimassa vain 1.3-3.3 ajan!

Aloita treenit jo nyt viikonloppuna: https://www.24fitness-online.fi/HCvalmennus

 

01.03.2019 15:352 kuukautta sitten

Diet 4 You uudistuu

Diet 4 You -valmennuksen voit nyt aloittaa milloin tahansa

Kuuden viikon Diet 4 You -nettivalmennuksella pudotat painoa pois pysyvästi! Painonpudotuksen lisäksi energisoiva ruokavalio ja tehokas treeniohjelma takaavat, että saat enemmän virtaa arkeesi ja työelämään. Samalla saat myös salitekniikkasi kuntoon, sillä käytössäsi on 24 Fitness Onlinen nivelystävälliset ja tehokkaat tekniikat. Selkeiden liikevideoiden avulla pystyt varmistamaan että treenaat optimaalisesti.

Valmennuksen suunnittelussa näkyy ammattivalmentajien, Marjo Krishin ja Marko Heikkisen, 17 vuoden kokemus valmentamisesta. Ruokavalioissa ja treeniohjeissa korostetaan hyvinvoinnin ja jaksamisen merkitystä kituutusdieettien sijasta. Valmennusten ruokavaliot ovat suunniteltu painonpudotustavoitteen mukaisesti. Jokaisella valmennustasolla on myös erilliset ruokavaliot naisille ja miehille. Valmennuksen viimeisin osio: laihdutuksen jälkeen -opas pitää huolen, ettet kerrytä kiloja enää takaisin!

Voit aloittaa Diet 4 You -valmennuksen milloin tahansa, vaikka jo huomenna. Aloita nyt helmikuun tarjoushintaan: 29 € (norm. 39 €)!

Tutustu Diet 4 You -valmennuksen kattavaan sisältöön klikkaamalla tästä tai kuvasta

 

 

03.02.2019 13:573 kuukautta sitten

Joulukuun ajan kaikkiin valmennusostoihin kaupan päälle haluamasi toinen valmennus

Joulukuun super valmennuskampanja

 

Joulukuun ajan kaikkiin valmennusostoihin kaupan päälle toinen valmennus. Voit valita kaupan päälliseksi samanhintaisen tai edullisemman valmennuksen*.

Voit aloittaa kaupan päälliseksi tulevan valmennuksen milloin tahansa vuoden sisään tai vaikka antaa sen joululahjaksi. 

Ostaessasi valmennuksen saat vuorokauden sisään sähköpostiisi lunastuskoodin, joka on voimassa vuoden ajan.

Jos haluat optimoida pitkän ajan tuloksesi, autamme mielellämme rakentamaan valmennuksista sinulle sopivan jatkumon, jonka avulla varmistat nousujohteisen kehityksen! Valmentajamme vastaavat sähköpostitse: 24fit@24fitness-online.com.

* = Kampanja ei koske yksilöllisiä ruokavalioita. Kaupan päälliseksi ei voi valita yksilöllisen ruokavalion sisältämiä valmennuksia (Digital PT PLUS, Personal Coach)

 

Klikkaa ja tutustu monipuoliseen valmennusvalikoimaamme tästä!

 

 

 

01.12.2018 11:095 kuukautta sitten

Digital PT PLUS -valmennuksella koviin tuloksiin

12 viikon Digital PT plussalla saat kaikki treenisi osa-alueet optimaaliseen kuntoon! Valmennus sisältää henkilökohtaisen ruokavalion puolivälin päivityksellä, kaksi treeniohjelmaa ja erittäin laajan liikepankin (yli 160 liikevideota)!

Nyt marraskuun loppuun saakka vain 69 € (norm. 89 €): http://www.24fitness-online.fi/product/digital-pt-plus

 

01.11.2018 13:566 kuukautta sitten

Tutustu uutuus ruokavaliovalmennukseen

Laajensimme valmennusvalikoimaamme ei-yksilöidyillä ruokavalioilla. Uusi ruokavaliovalmennus sisältää suosittuun henkilökohtaiseen ruokavalioon nähden huomattavasti vähemmän yksilöintiä, joten hintaa on voitu laskea roimasti.

Ruokavalioissa korostamme ruokavalion tavoitteen saavuttamisen lisäksi myös energian riittävyyttä ja hyvän olon merkitystä, sillä jaksaminen ja kyky treenata tehokkaasti ovat merkittävä osa tavoitteiden saavuttamista. Ruoka-ainevalinnoissa korostetaan luonnollisia ja terveellisiä ruoka-aineita.

Tutustu uuteen ruokavaliovalmennukseen klikkaamalla tästä

29.09.2018 21:327 kuukautta sitten

Polta tehokkaasti rasvaa Diet 4 You valmennuksella

Kuuden viikon Diet 4 You -nettivalmennuksella pudotat pysyvästi painoa! Painonpudotuksen lisäksi energisoiva ruokavalio ja tehokas treeniohjelma takaavat, että saat enemmän virtaa arkeesi ja työelämään. Samalla saat myös salitekniikkasi kuntoon, sillä käytössäsi on 24 Fitness Onlinen nivelystävälliset ja tehokkaat tekniikat. Selkeiden liikevideoiden avulla pystyt varmistamaan että treenaat optimaalisesti.

Klikkaa ja lue lisää monipuolisesta Diet 4 You valmennuksesta!

29.03.2018 11:541 vuosi sitten

Maaliskuun ajan Digital Personal Trainer valmennukset vain 19 €

Digital Personal Trainer superkamppis: 12 viikon Digital Personal Trainer valmennukset nyt vain 19 €!

Tarjous voimassa maaliskuun ajan. Tarjous koskee vain Digital Personal Trainer valmennustasoa (ei Digital PT Plus valmennusta).

MISTÄ DIGITAL PERSONAL TRAINERISSA ON KYSE


Ammattivalmentajien Marko Heikkisen ja Marjo Krishin nettivalmennus, jossa tuodaan PT-palvelu verkkoon niin henkilökohtaisena kuin se vain on mahdollista. Monista nettivalmennuksista poiketen lähestymme jokaista valmennusta aina asiakkaan tavoitteiden pohjalta. Tavoitteita löytyy hyvin erilaisia:

 • Parempi terveys
 • Painonhallinta
 • Parempi jaksaminen
 • Laihduttaminen
 • Kohonnut lihaskunto
 • Kehonmuokkaus
 • Parempi ryhti


Mikä on sinun tavoitteesi vai onko sinulla useampi tavoite? On tavoitteesi sitten mikä tahansa, meiltä saat juuri sinulle sopivan valmennuskokonaisuuden.

Lue lisää valmennuksen sisällöstä: https://www.24fitness-online.fi/product/digital-personal-trainer

01.03.2018 13:231 vuosi sitten

Tammikuun ajan Digital Personal Trainer valmennuksiin kaupan päälle ruokavalio

Tammikuun ajan Digital Personal Trainer valmennusostoihin kaupan päälle ruokavalio!

Ruokavalio valitaan kymmenien eri ruokavalioiden joukosta ja sovitetaan teidän tarpeisiinne. Allergiat huomioidaan ja gluteeniton ruokavalio on myös vaihtoehtona.

Klikkaa ja lue lisää Digital Personal Trainerista: http://www.24fitness-online.fi/product/digital-personal-trainer

Huom. ruokavalio ei kuulu Power Centerin korttien kaupan päälliseksi tuleviin lunastuskoodeihin.

01.01.2018 17:371 vuosi sitten

Viisikymmentä Early Bird paikkaa lisätty myyntiin - varaa oma paikkasi nopeasti

Ensimmäiset viisikymmentä Diet 4 You Early Bird paikkaa menivät nopeasti. Early Bird paikkojen perään on kyselty paljon, joten lisäsimme viisikymmentä 29 € hintaista Early Bird paikkaa myyntiin!

Diet 4 You on kokeneiden ammattivalmentajien Marjo Krishin ja Marko Heikkisen tiukka valmennuskokonaisuus sinulle, joka haluat tiputtaa painoa pysyvästi ja järkevästi! Varaa oma paikkasi klikkaamalla tästä

15.12.2017 10:331 vuosi sitten

Nopean varaajan etu Diet 4 You valmennuksiin

Nopean varaajan etu - varaa paikkasi Diet 4 You ryhmään huikeaan Early Bird hintaan: 19€ (norm. 39€)! Early Bird paikkoja on 50 kappaletta, joten varaa omasi nopeasti! 

04.12.2017 22:321 vuosi sitten

Joulukuun supertarjous nyt etuajassa!

Digital Personal Trainer joulukuun ajan vain 29€ (norm 59€)!

Klikkaa ja lue mitä kaikkea monipuolinen Digital Personal Trainer -valmennus sisältää: http://www.24fitness-online.fi/product/digital-personal-trainer

27.11.2017 19:031 vuosi sitten

Marraskuun superkamppis

Digital Personal Trainereihin kaupan päälle ruokavalio! Valmentaja valitsee ruokavaliosi kahdenkymmenen ruokavalion valikoimasta. Ruokavaliota sovitetaan tarpeisiisi allergiatapauksissa.

Klikkaa ja lue mitä kaikkea Digital Personal Trainer -valmennukseen kuuluu: http://www.24fitness-online.fi/product/digital-personal-trainer

 

31.10.2017 23:531 vuosi sitten

Uudistettu Digital Personal Trainer nyt alehintaan!

Digital Personal Trainer nyt tarjoushintaan 44,90 € (norm. 59 €)! Tarjous voimassa lokakuun ajan.

Etkö saa tuntumaa tiettyyn lihakseen? Tuntuuko ettet saa kaikkea irti lihaksistasi? 12 viikon Digital Personal Trainerillä saat treenitekniikkasi tip top kuntoon! Valmennukseen kuuluu ammattivalmentajien suunnittelema treeniohjelma sekä yli 160 liikevideon liikepankki! Kyseessä ei ole tusinavalmennus sillä ohjelmasi valitaan yli 80 treeniohjelman joukosta, sekä vielä sovitetaan sinun tarpeiisiisi sekä salisi varustelutasoon.

Klikkaa ja lue miten hyödyt Digital Personal Trainerista: http://www.24fitness-online.fi/product/digital-personal-trainer

02.10.2017 14:501 vuosi sitten

Uudistimme valmennuksia - tutustu uutuuksiin

DIGITAL PERSONAL TRAINER

Etkö saa tuntumaa tiettyyn lihakseen? Tuntuuko ettet saa kaikkea irti lihaksistasi? 12 viikon Digital Personal Trainerillä saat treenitekniikkasi tip top kuntoon! Valmennukseen kuuluu ammattivalmentajien suunnittelema treeniohjelma sekä yli 160 liikevideon liikepankki! Kyseessä ei ole tusinavalmennus sillä ohjelmasi valitaan yli 80 treeniohjelman joukosta, sekä vielä sovitetaan sinun tarpeiisiisi sekä salisi varustelutasoon.

Klikkaa ja lue miten hyödyt Digital Personal Trainerista: http://www.24fitness-online.fi/product/digital-personal-trainer

DIGITAL PT PLUS


12 viikon Digital PT plussalla saat kaikki treenisi osa-alueet optimaaliseen kuntoon! Valmennus sisältää henkilökohtaisen ruokavalion puolivälin päivityksellä, kaksi treeniohjelmaa ja erittäin laajan liikepankin (yli 160 liikettä)!

Klikkaa ja lue mitä kaikkea muuta Digital PT PLUS sisältää: http://www.24fitness-online.fi/product/digital-pt-plus

 

19.09.2017 22:411 vuosi sitten

Diet 4 You -valmennuksella rasvat tirisemään

Kuuden viikon Diet 4 You -nettivalmennuksella pudotat pysyvästi painoa! Valmennuksessa ammattivalmentajat Marjo Krishi ja Marko Heikkinen jakavat 20 vuoden kokemuksensa laihduttamisesta, dieettaamisesta ja valmentamisesta. Diet 4 You -valmennuksen avulla pysyt energisenä, tiputat tehokkaasti painoa, mutta mikä parempaa pidät kiinni saavutetuista tuloksistasi!

Seuraava ryhmä alkaa maanantaina 21.8 - liity mukaan!

Klikkaa ja lue lisää mitä kaikkea Diet 4 You sisältää

02.08.2017 16:461 vuosi sitten

Kaikki 12 viikon valmennukset 15.8 saakka vain 19€!

Kaikki Digital PT -nettivalmennukset vain 19 € (norm. 59 €)! Tarjous voimassa 15.8 kello 24.00 saakka! Vuoden viimeinen mahdollisuus hankkia valmennus näin edullisesti!

Kaikki valmennukset sisältävät 12 viikon ajan monipuolisen ja energisoivan ruokavalion, tehokkaan treeniohjelman, valmentajan sähköpostituen sekä selkeät tekniikkavideot! Nappaa itsellesi digitaalinen personal trainer, joka on apunasi juuri silloin kun tarvitset. Näillä tekniikoilla saat huomattavasti enemmän tuloksia!

Valitse sinulle sopiva valmennus:

Rasvanpoltto valmennukset naisille: http://www.24fitness-online.fi/products/?categoryId=930600&show=content

Kehonmuokkaus valmennukset naisille: http://www.24fitness-online.fi/products/?categoryId=930608&show=content

Lihasmassa valmennukset miehille: http://www.24fitness-online.fi/products/?categoryId=930609&show=content

Rasvanpoltto valmennukset miehille: http://www.24fitness-online.fi/products/?categoryId=930604&show=content

31.07.2017 22:491 vuosi sitten

12 viikon valmennukset 19.7 saakka vain 19€

Kaikki Digital PT -nettivalmennukset vain 19 € (norm. 59 €)! Tarjous voimassa 19.7 kello 24.00 saakka!

Kaikki valmennukset sisältävät 12 viikon ajan monipuolisen ja energisoivan ruokavalion, tehokkaan treeniohjelman, valmentajan sähköpostituen sekä selkeät tekniikkavideot! Nappaa itsellesi digitaalinen personal trainer, joka on apunasi juuri silloin kun tarvitset. Näillä tekniikoilla saat huomattavasti enemmän tuloksia!

Valitse sinulle sopiva valmennus:

Rasvanpoltto valmennukset naisille: http://www.24fitness-online.fi/products/?categoryId=930600&show=content

Kehonmuokkaus valmennukset naisille: http://www.24fitness-online.fi/products/?categoryId=930608&show=content

Lihasmassa valmennukset miehille: http://www.24fitness-online.fi/products/?categoryId=930609&show=content

Rasvanpoltto valmennukset miehille: http://www.24fitness-online.fi/products/?categoryId=930604&show=content

02.07.2017 14:041 vuosi sitten

12 viikon valmennukset rajoitetun ajan vain 19€

Kaikki Digital PT -nettivalmennukset vain 19 € (norm. 59 €)! Tarjous voimassa 19.6 kello 24.00 saakka!

Kaikki valmennukset sisältävät 12 viikon ajan monipuolisen ja energisoivan ruokavalion, tehokkaan treeniohjelman, valmentajan sähköpostituen sekä selkeät tekniikkavideot! Nappaa itsellesi digitaalinen personal trainer, joka on apunasi juuri silloin kun tarvitset. Näillä tekniikoilla saat huomattavasti enemmän tuloksia!

Valitse sinulle sopiva valmennus:

Rasvanpoltto valmennukset naisille: http://www.24fitness-online.fi/products/?categoryId=930600&show=content

Kehonmuokkaus valmennukset naisille: http://www.24fitness-online.fi/products/?categoryId=930608&show=content

Lihasmassa valmennukset miehille: http://www.24fitness-online.fi/products/?categoryId=930609&show=content

Rasvanpoltto valmennukset miehille: http://www.24fitness-online.fi/products/?categoryId=930604&show=conte

01.06.2017 19:461 vuosi sitten

Kaikki Elämäni Kuntoon -sarjan jaksot katsottavissa


Elämäni Kuntoon sarjan kaikki jaksot katsottavissa Youtubessa: 

Ensimmäisessä jaksossa näet kaikki valmennettavat ja valmentajat: https://youtu.be/t2ZC9M-Zt_U

Toisessa jaksossa nähdään miten Ninan ensimmäiset treenit menivät: https://youtu.be/YmwWaMYmj38

Kolmannessa jaksossa Samin valmennuksen aloitus sekä ensimmäiset hien täyteiset treenit: https://youtu.be/vzwoY8RhjgI

Neljännessä jaksossa vuorossa Maktan startti kohti elämänsä kuntoa: https://youtu.be/feuX7qHaU2Y

Viidennessä jaksossa vuorossa Mikon startti kohti elämänsä kuntoa! Katso miten Mikon kuntotesti ja ensimmäiset treenit menivät: https://youtu.be/pfUBHDwmcb0

Kuudennessa jaksossa nähdään miten Ninan valmennus on lähtenyt liikkeelle! Luvassa myös lisää tekniikkaopastusta: https://youtu.be/2i2ncc0VZeU

Seitsemännessä jaksossa nähdään miten Maktan ensimmäiset kaksi kuukautta ovat menneet! Lisäksi luvassa paljon tekniikkavinkkejä: https://youtu.be/GB7X_rhQTfw

Kahdeksas jakso ja Samin välitsekin aika! Katso miten Samin valmennus on edennyt ja miten hän pärjää treenien kovetessa! Klikkaa jaksoon: https://youtu.be/T3HCMomSS6s

Yhdeksäs jakso ja Mikon välitsekki vuorossa! Mukaan on mahtunut niin kommelluksia kuin runsaasti tuloksia! Katso myös salivinkit! Klikkaa jaksoon: https://youtu.be/bZlng0xqNAQ

Elämäni Kuntoon -sarjan päätösjakso! Katso valmennettavien huikeat tulokset! Luvassa myös paljon valmennettavien kokemuksia ja mietteitä: https://youtu.be/YOYB0cNwRiE

 

 

 

 

07.05.2017 18:382 vuotta sitten

Toukokuun kamppis: henkilökohtaisiin ruokavalioihin ilmainen spesiaalivalmennus

Ruokavaliot tekevillä ammattivalmentajilla, Marjo Krishillä ja Marko Heikkisellä, on kymmenien vuosien kokemus ruokavalioiden suunnittelusta niin painonpudottajille, lihasmassaa haluaville kuin kilpaurheilijoille. Ruokavaliota suunniteltaessa keskiössä ovat sinun tarpeesi ja tavoitteesi. Allergiat, ruoka-aine rajoitteet ja epämiellyttävät ruoka-aineet huomioidaan tarkasti. Korostamme myös energian riittävyyttä ja hyvän olon merkitystä, sillä jaksaminen ja kyky treenata tehokkaasti ovat merkittävä osa tavoitteiden saavuttamista. Ruoka-ainevalinnoissa korostetaan luonnollisia ja terveellisiä ruoka-aineita. Rasvanpoltto ruokavalioiden mukana tulee lisäksi aerobisohje.

Klikkaa henkilökohtaisiin ruokavalioihin: http://www.24fitness-online.fi/product/ruokavalio

Kaupan päälle tuleva spesiaalivalmennus on yhden tai kahden lihasryhmän nopeaan kehittämiseen suunnitteltu nettivalmennus! Poikkeuksena kotitreeni, joka on tehokas koko kehon valmennus!

Kaupan päälliseksi voit valita jonkin seuraavista spesiaalivalmennuksista: 

 • Bikini Booty
 • Hauisspesiaali
 • Selkäspesiaali
 • Rintaspesiaali
 • Kotitreeni -valmennus


Kaikissa spesiaalivalmennuksissa saat käyttöösi tehokkaan treeniohjelman sekä runsaasti optimaaliset tekniikat sisältäviä liikevideoita. Tutustu spesiaalivalmennuksiin: http://www.24fitness-online.fi/products/?categoryId=930610&show=content

02.05.2017 16:432 vuotta sitten

Elämäni Kuntoon sarjan yhdeksäs jakso katsottavissa

Yhdeksäs jakso ja Mikon välitsekki vuorossa! Mukaan on mahtunut niin kommelluksia kuin runsaasti tuloksia! Katso myös salivinkit!

Klikkaa jaksoon: https://youtu.be/bZlng0xqNAQ

23.04.2017 16:402 vuotta sitten

Elämäni Kuntoon sarjan kahdeksas jakso, ole hyvä

Kahdeksas jakso ja Samin välitsekin aika! Katso miten Samin valmennus on edennyt ja miten hän pärjää treenien kovetessa! Klikkaa jaksoon: https://youtu.be/T3HCMomSS6s

16.04.2017 14:002 vuotta sitten

24 Fitness Onlinen Elämäni Kuntoon sarjan ensimmäiset seitsemän jaksoa katsottavissa

Elämäni Kuntoon -sarjassa seurataan Maktan, Mikon, Ninan ja Samin matkaa kohti heidän elämänsä kuntoa!

Jaksot 1-6 nyt katsottavissa Youtubessa:

Ensimmäisessä jaksossa esitellään kaikki valmennettavat ja valmentajat: https://youtu.be/t2ZC9M-Zt_U

Toisessa jaksossa nähdään miten Ninan ensimmäiset treenit menivät: https://youtu.be/YmwWaMYmj38

Kolmannessa jaksossa Samin valmennuksen aloitus sekä ensimmäiset hien täyteiset treenit: https://youtu.be/vzwoY8RhjgI

Neljännessä jaksossa vuorossa Maktan startti kohti elämänsä kuntoa: https://youtu.be/feuX7qHaU2Y

Viidennessä jaksossa vuorossa Mikon startti kohti elämänsä kuntoa! Katso miten Mikon kuntotesti ja ensimmäiset treenit menivät: https://youtu.be/pfUBHDwmcb0

Kuudennessa jaksossa nähdään miten Ninan valmennus on lähtenyt liikkeelle! Luvassa myös lisää tekniikkaopastusta: https://youtu.be/2i2ncc0VZeU

Seitsemännessä jaksossa nähdään miten Maktan ensimmäiset kaksi kuukautta ovat menneet! Lisäksi luvassa paljon tekniikkavinkkejä: https://youtu.be/GB7X_rhQTfw

 

06.04.2017 13:372 vuotta sitten

Huhtikuun valmennustarjous

Kaikki Digital PT -nettivalmennukset huhtikuun ajan 39 € tarjoushintaan (norm. 59 €)! 

Kaikki valmennukset sisältävät 12 viikon ajan monipuolisen ja energisoivan ruokavalion, tehokkaan treeniohjelman, valmentajien tuen sekä selkeät tekniikkavideot! Nappaa itsellesi digitaalinen personal trainer, joka on apunasi juuri silloin kun tarvitset. Näillä tekniikoilla saat huomattavasti enemmän tuloksia!

Valitse sinulle sopiva valmennus:

Rasvanpoltto valmennukset naisille: http://www.24fitness-online.fi/products/?categoryId=930600&show=content

Kehonmuokkaus valmennukset naisille: http://www.24fitness-online.fi/products/?categoryId=930608&show=content

Lihasmassa valmennukset miehille: http://www.24fitness-online.fi/products/?categoryId=930609&show=content

Rasvanpoltto valmennukset miehille: http://www.24fitness-online.fi/products/?categoryId=930604&show=conte

03.04.2017 16:192 vuotta sitten

12 viikon Digital PT valmennukset vain 29 €!

Kaikki Digital PT -nettivalmennukset nyt 29 € tarjoushintaan (norm. 59 €)!

Tarjous voimassa VAIN 2.4 kello 24.00 saakka!

Kaikki valmennukset sisältävät 12 viikon ajan monipuolisen ja energisoivan ruokavalion, tehokkaan treeniohjelman, valmentajien tuen sekä selkeät tekniikkavideot! Nappaa itsellesi digitaalinen personal trainer, joka on apunasi juuri silloin kun tarvitset. Näillä tekniikoilla saat huomattavasti enemmän tuloksia!

Klikkaa ja valitse tavoitteesi sopiva valmennus:

Rasvanpoltto valmennukset naisille: http://www.24fitness-online.fi/products/?categoryId=930600&show=content

Kehonmuokkaus valmennukset naisille: http://www.24fitness-online.fi/products/?categoryId=930608&show=content

Lihasmassa valmennukset miehille: http://www.24fitness-online.fi/products/?categoryId=930609&show=content

Rasvanpoltto valmennukset miehille: http://www.24fitness-online.fi/products/?categoryId=930604&show=content

01.04.2017 09:232 vuotta sitten

Kurkkaa Elämäni Kuntoon sarjan viides jakso

Elämäni Kuntoon jaksossa viisi luvassa Mikon valmennuksen startti. Katso miten Mikko yllättyy ensimmäisissä treeneissään: https://youtu.be/pfUBHDwmcb0

26.03.2017 12:592 vuotta sitten

Elämäni Kuntoon -sarjan neljäs jakso katsottavissa

Elämäni Kuntoon -sarjassa seurataan neljän valmennettavan matkaa kohti heidän elämänsä kuntoa.

Neljännessä jaksossa vuorossa Maktan valmennuksen aloitus sekä ensimmäiset treenit! Klikkaa jaksoon: https://youtu.be/feuX7qHaU2Y

19.03.2017 12:422 vuotta sitten

Elämäni Kuntoon sarjan kolmas jakso katsottavissa

Elämäni Kuntoon -sarjassa seurataan Maktan, Mikon, Ninan ja Samin matkaa kohti heidän elämänsä kuntoa!

Elämäni kuntoon -sarjan kolmas jakso nyt katsottavissa! Nyt vuorossa Samin valmennuksen aloitus sekä ensimmäiset treenit! https://youtu.be/vzwoY8RhjgI

 

Aikaisemmat jaksot löydät:

Ensimmäisessä jaksossa esitellään kaikki valmennettavat ja valmentajat: https://youtu.be/t2ZC9M-Zt_U

Toisessa jaksossa nähdään miten Ninan ensimmäiset treenit menivät: https://youtu.be/YmwWaMYmj38

 

12.03.2017 17:142 vuotta sitten

Personal Coch superkamppis

Personal Coach valmennuksen ostaneille kaupan päälle neljän tunnin treenileiri! Treenileirin päävalmentajina Marjo Krishi ja Marko Heikkinen. Treenileiri pidetään lauantaina 6.5.2017 kello 12.00-16.00 Power Center Keravalla.

Kampanja voimassa huhtikuun loppuun tai kunnes paikat loppuvat. Treenileiri paikkoja 24 kappaletta, treenileirin paikat täytetään ostojärjestyksessä.

Treenileirin osallistumispaikka ei ole siirrettävissä toiselle. Treenileiri on kertaluonteinen tapahtuma, joten poissaoloja ei korvata tai hyvitetä rahassa.

Klikkaa Personal Coach valmennukseen: http://www.24fitness-online.fi/product/mr-system-personal-coach

09.03.2017 13:162 vuotta sitten

Elämäni Kuntoon sarjan toinen jakso katsottavissa

Elämäni Kuntoon sarjan toinen jakso nyt katsottavissa. Katso miten Ninan ensimmäiset treenit menivät: https://youtu.be/YmwWaMYmj38

 

05.03.2017 19:052 vuotta sitten

Kevennä kesään Diet 4 You -valmennuksessa

Diet 4 You - Kevennä kesään 29 € Early Bird hintaan. Early Bird paikkoja rajoitetusti! Katso mitä kaikkea monipuolinen valmennus sisältää klikkaamalla tästä!

02.03.2017 14:032 vuotta sitten

Katso 24 Fitness Onlinen Elämäni Kuntoon -sarjan ensimmäinen jakso

Elämäni Kuntoon -sarjassa seurataan Maktan, Mikon, Ninan ja Samin elämäntapamuutosprojektia lähes puolen vuoden ajan. Ole mukana seuraamassa huikeita tuloksia.

Katso sarjan ensimmäinen jakso klikkaamalla: https://youtu.be/t2ZC9M-Zt_U

 

26.02.2017 18:372 vuotta sitten

Asiakkaan mietteitä valmennuksista

Matka Markon kanssa

Keväällä 2015 aloin kyllästymään noin 3 vuotta jatkuneeseen syömishäiriön kanssa kamppailuun. Halusin löytää itselle mielekkään tavan päästä takaisin kiinni ”normaaliin” elämään ja saada nostettua painoa järkevällä tavalla. Kuntosaliharrastuksen elvyttäminen tuntui parhaalta ratkaisulta ja netistä aikani tietoa etsittyäni totesin, että parasta ainakin alkuun hankkia PT/valmentaja, jotta asiat lähtisivät heti oikealla tavalla eteenpäin.

Sopivaa valmentajaa etsiessäni päädyin 24 Fitness Onlinen sivuille ja siitä alkoi yhteinen taipaleeni Markon kanssa. Aluksi verkkovalmennuksena ja muutama kuukausi sen jälkeen tavattiinkin jo ensimmäisen kerran.

Kuluneena ajanjaksona on ollut syömishäiriöistä johtuneita vammoja ja diplomityön valmiiksisaattamisen sekä päivätöiden puolesta kiirettä, jotka ovat vaatineet oman osansa. Noina huonompinakin hetkinä olen saanut Markolta tukea ja ohjeistusta treenauksen ja syo?misten mukauttamisen suhteen.

Ohjelmat ja syömiset on suunniteltu ja tarpeen tullen viilattu aina yhdessä itselle mieleisiksi. Mieltä painaviin kysymyksiin olen myös aina saanut vastaukset hyvin nopeasti. Matkan varrella olleista vastoinkäymisistä ja haasteista huolimatta puolessatoista vuodessa on saatu aikaiseksi kaksi valtavaa muutosta: ulkoinen olemus ja henkinen hyvinvointi.

Merkittävä tekijä tuossa muutoksessa on ollut balanssin löytyminen levon, ruoan, treenin ja työn välille, joka oli täysin hukassa taudin aikana. 3 vuoden aikana opittujen huonojen tapojen muuttaminen ei ollut helppoa, mutta oikealla asenteella ja oikeiden henkilöiden avustuksella tuo rytökasa saatiin lopulta raivattua. Ja oli kyllä kaiken vaivan väärti.

Sen todistavat myös alla olevat kuvat : alkutilanne hyvin lähellä oikean puoleista kuvaa ja vasemmanpuoleinen otettu 2016 jouluaattoaamun aamujumpasta.

Nyt on noin puolitoista vuotta yhteistä taivalta takana ja varmasti monia edessä.

Kiitos Marko ja 24 Fitness Online

 

01.02.2017 13:542 vuotta sitten

Kaikkiin rasvanpoltto valmennuksiin ilmaiseksi laihdutuksen jälkeen opas

Usein onnistuneen laihdutuksen jälkeen paino palaa kuitenkin takaisin. Siirtyminen painonhallinta vaiheeseen on usein vaivalloista ja hankalaa. Nyt sinun ei tarvitse enää miettiä painonhallinnan vaiheen onnistumista, sillä annamme sinulle varman ratkaisun.

Ostaessasi helmikuun aikana Rasvanpoltto -valmennuksen saat kaupan päälle laihdutuksen jälkeen oppaan (ovh 19€). Oppaassa on kolmivaiheinen painonhallinta järjestelmä, jonka avulla pystyt pitämään painon varmasti haluamallasi tasolla. Oppaassa on lisäksi myös ohjeet miten jatkat lihasmassan kerryttämistä tai kehonmuokkausta, jos se on valintasi!

Rasvanpoltto valmennukset naisille: http://www.24fitness-online.fi/products/?categoryId=930600&show=content

 

Rasvanpoltto valmennukset miehille: http://www.24fitness-online.fi/products/?categoryId=930604&show=content

 

01.02.2017 09:322 vuotta sitten

Kaksi Digital PT valmennusta yhden hinnalla

Ostaessasi Digital PT -valmennuksen (Beginner, Advanced tai Pro) saat toisen valmennuksen kaupan päälle. Saat vuorokauden sisällä tilauksesta sähköpostiisi koodin, jolla voit lunastaa itsellesi toisen valmennuksen Beginner, Advanced tai Pro -tasolta. Koodi ei ole henkilökohtainen, joten sen voi antaa myös lahjaksi. Koodin voimassaoloaika 180 päivää.

Kaikki valmennukset sisältävät 12 viikon ajan monipuolisen ja energisoivan ruokavalion, tehokkaan treeniohjelman, valmentajien tuen sekä selkeät tekniikkavideot! Nappaa itsellesi digitaalinen personal trainer, joka on apunasi juuri silloin kun tarvitset. Näillä tekniikoilla saat huomattavasti enemmän tuloksia! 

Klikkaa ja valitse tavoitteesi sopiva valmennus:

Rasvanpoltto valmennukset naisille: http://www.24fitness-online.fi/products/?categoryId=930600&show=content

Kehonmuokkaus valmennukset naisille: http://www.24fitness-online.fi/products/?categoryId=930608&show=content

Lihasmassa valmennukset miehille: http://www.24fitness-online.fi/products/?categoryId=930609&show=content

Rasvanpoltto valmennukset miehille: http://www.24fitness-online.fi/products/?categoryId=930604&show=content

Tarjous voimassa tammikuun ajan.

02.01.2017 19:412 vuotta sitten

Diet 4 You valmennukset nyt rajoitetun ajan vain 29 €

Diet 4 You valmennukset nyt rajoitetun ajan vain 29 € (norm. 39 €) Tarjous voimassa 1.1.2017 kello 24.00 saakka.

Valmennuksessa saat käyttöösi kuudeksi viikoksi:

 • Tehokkaan rasvaa polttavan treeniohjelman 24 Fitness Onlinen tekniikkavideoiden kera
 • Aineenvaihdunnan ja rasvanpolton käynnissä päitävän monipuolisen Diet 4 You ruokavalion
 • Forumin ja sähköpostineuvonnan
 • Valmennuksen jälkeen lähetettävän oppaan laihdutuksen jälkeiselle ajalle. Opas sisältää monivaiheisen painonhallinnan metodin, jolla onnistut painonhallinnassa.

Klikkaa ja tutustu mitä kaikkea muuta Diet 4 You sisältää: http://www.24fitness-online.fi/products/?categoryId=947754&show=content

 

29.12.2016 13:402 vuotta sitten

Seuraava Diet 4 You -rasvanpolttovalmennus ALKAA 9.1.

Valmennuksen avulla mm. poltat tehokkaasti rasvaa sekä opit treenaamaan salilla turvallisesti ja tehokkaasti.

Kirsikkana kakun päällä on 'laihdutuksen jälkeen opas', jossa annamme sinulle varman painonhallinta tavan laihdutuksen jälkeiselle ajalle.

Klikkaa ja tutustu mitä kaikkea valmennus sisältää: http://www.24fitness-online.fi/products/?categoryId=947754&show=content

04.12.2016 19:412 vuotta sitten

Joulukuun ajan yli 40€ ostoihin kaupanpäälle spesiaalivalmennus

Joulukuun ajan kaupan päälle kaikkiin yli 40 € ostoihin: spesiaalivalmennus (ovh 9,90-13,90 €) Spesiaalivalmennuksissa saat haastavan treeniohjelman ja liikevideot, joilla kohdistat liikkeet optimaalisesti kohdelihakselle. Ero täytyy vain kokea!

Spesiaalivalmennuksista voit valita:

- Bikini Booty valmennus (kaksi erilaista vaihtoehtoa): http://www.24fitness-online.fi/product/bikini-booty-nettivalmennus

- Käsispesiaali: http://www.24fitness-online.fi/product/kasispesiaali

- Rintaspesiaali: http://www.24fitness-online.fi/product/rinta-spesiaali

- Selkäspesiaali: http://www.24fitness-online.fi/product/selkaspesiaali

- Kotitreeni: http://www.24fitness-online.fi/product/kotitreeni

Lähettäessämme sinulle valmennusmateriaalit lähetämme sinulle samalla spesiaalivalmennuksen lunastamiseen oikeuttavan ilmaiskoodin.

Klikkaa valmennusvalikoimaamme TÄSTÄ

 

01.12.2016 14:052 vuotta sitten

Monipuoliset nettivalmennukset nyt 29 euron tarjoushintaan

Beginner, Advanced ja Pro -tason nettivalmennukset nyt vain 29 €! Tarjous voimassa vain marraskuun loppuun!

Kaikki valmennukset sisältävät 12 viikon ajan monipuolisen ja energisoivan ruokavalion, tehokkaan treeniohjelman, valmentajien tuen sekä selkeät tekniikkavideot! Nappaa itsellesi digitaalinen personal trainer, joka on apunasi juuri silloin kun tarvitset. Näillä tekniikoilla saat huomattavasti enemmän tuloksia! 

 

Klikkaa ja valitse tavoitteesi sopiva valmennus:

Rasvanpoltto valmennukset naisille: http://www.24fitness-online.fi/products/?categoryId=930600&show=content

Kehonmuokkaus valmennukset naisille: http://www.24fitness-online.fi/products/?categoryId=930608&show=content

Lihasmassa valmennukset miehille: http://www.24fitness-online.fi/products/?categoryId=930609&show=content

Rasvanpoltto valmennukset miehille: http://www.24fitness-online.fi/products/?categoryId=930604&show=content

27.11.2016 11:542 vuotta sitten

Vuoden valmennuspaketti marraskuun ajan vain 99 €

Marraskuun ajan vuoden nettivalmennukset -paketti VAIN 99 € (norm. 129 €) Paketti sisältää neljä vapaasti valitsemaasi Digital PT -nettivalmennusta (Beginner, Advanced tai Pro -tasolta)

99 eurolla saat siis neljä treeniohjelmaa, neljä valmista ruokavaliota, valmentajien tuen forumilla sekä lukuisia liikevideoita.

Nappaa itsellesi vuoden valmennukset ja keskity vain treenaamiseen http://www.24fitness-online.fi/product/vuoden-nettivalmennus

08.11.2016 16:522 vuotta sitten

Digital PT -valmennuksista Nordic Fitness Expo messuale!

Digital PT -valmennukset Nordic Fitness Expojen kunniaksi kovassa alessa 16.10 kello 24.00 saakka. Vain 19 eurolla saat (norm. 59€):

 • Monipuolisen ja tehokkaan ruokavalion
 • Haastavan treeniohjelman
 • Kaikki ohjelman liikkeet selkeinä liikevideoina
 • Lisäksi vielä valmentajien tuki forumilla! 

Klikkaa ja valitse sinulle sopiva valmennus:

Rasvanpoltto -valmennukset naisille: http://www.24fitness-online.fi/products/?categoryId=930600&show=content

Kehonmuokkaus -valmennukset naisille: http://www.24fitness-online.fi/products/?categoryId=930608&show=content

Lihasmassa -valmennukset miehille: http://www.24fitness-online.fi/products/?categoryId=930609&show=content

Rasvanpoltto -valmennukset miehille: http://www.24fitness-online.fi/products/?categoryId=930604&show=content

 

07.10.2016 22:242 vuotta sitten

Diet You Early bird paikat myynnissä!

Pudota pysyvästi painoa 1.11 alkavassa Diet 4 You valmennuksessa


Diet 4 You valmennuksessa tiputat kiloja pois monipuolisella ruokavaliolla sekä tehokkailla treeneillä. Uudessa Diet 4 Youssa on nyt myös mukana laihdutuksen jälkeen -opas, jonka avulla varmistat, että pudotetut kilot pysyvät poissa!

Monipuolinen ruokavalio ei sisällä liikaa kikkailua, vaan syöt terveellistä ja monipuolista kotiruokaa. Näissä dieeteissä ei tarvitse nälkää kärsiä ja huomaat, että energiatasosi nousevat. Jaksat paremmin niin arjessa kuin vapaa-ajalla. 

Treeniohjelmien tehokkuuden lisäksi opit tekniikat, joiden avulla kohdistat liikkeet paremmin lihaksille ja vältät nivelten rasitusta. Treeniohjelmissa on monipuolisesti sekä kuntosali- , koti- että aerobistreenejä. Kuntosalitreenejä varten saat kaksi erillistä treeniohjelmaa.

Klikkaa tästä ja aloita 1.11 matkasi kohti solakampaa ja energisempää sinua! Early Bird paikkoja on rajoitettu määrä, joten toimi nopeasti!

01.10.2016 02:262 vuotta sitten

Monipuoliset Digital PT -valmennukset vain 39€!

Monipuolinen ja energisoiva ruokavalio, tehokas treeniohjelma, valmentajien tuki sekä selkeät tekniikkavideot käyttöön 12 viikoksi! Nappaa itsellesi digitaalinen personal trainer, joka on apunasi juuri silloin kun tarvitset.

Liity mukaan tyytyväisten valmennettaviemme joukkoon, kuten Jenni teki:

"Dieetti etenee hitaasti mutta varmasti ja nyt kun kuusi viikkoa on takana, on paino pudonnut yhteensä 5,7 kg. Senttejä on myös lähtenyt mukava määrä ja muutenkin olo on "kiinteämpi" ja kevyempi kuin dieetin alussa. Dieetin ansiosta olen päättänyt jättää ylimääräisen sokerin pois kokonaan ruokavaliosta, turhaa energiaahan se on. Ja kiitokset vielä sinulle, nettivalmennus on ylittänyt kaikki odotukseni ja olen ihan fiiliksissä tästä :) "     - Jenni

Valitse sinulle sopiva valmennus:

Rasvanpoltto valmennukset naisille: http://www.24fitness-online.fi/products/?categoryId=930600&show=content

Kehonmuokkaus valmennukset naisille: http://www.24fitness-online.fi/products/?categoryId=930608&show=content

Lihasmassa valmennukset miehille: http://www.24fitness-online.fi/products/?categoryId=930609&show=content

Rasvanpoltto valmennukset miehille: http://www.24fitness-online.fi/products/?categoryId=930604&show=content

12.09.2016 12:142 vuotta sitten

Rajoitettu määrä Diet 4 You -valmennuksia Early Bird hintaan

Rajoitettu määrä Diet 4 You -nettivalmennuksia nyt vain 29 € early bird hintaan


Diet 4 You -valmennus hulppeaan early bird hintaan: 29€ (norm. 39 €). Early bird paikkoja rajoitettu määrä! Klikkaa ja varaa paikkasi TÄSTÄ

Diet 4 You valmennuksessa saat 6 viikoksi käyttöösi (5.9 alkaen):

- Tehokkaan ja monipuolisen ruokavalion pudotustavoitteesi ja sukupuolesi mukaisesti (pudotustavoitteet alle 5 kg, 5-10 kg ja yli 10 kg)

- Aineenvaihduntaa kiihdyttävän monipuolisen kuntosaliohjelman

- Kotitreeniohjelman täydentämään salitreeniä

- Aerobisen treniohjelman rasvanpolttoa tehostamaan

- Kaikki treenien liikkeet selkeinä ja kattavina liikevideoina

- Pääsyn Diet 4 You suljetulle forumille, jossa voit keskustella valmentajien sekä muiden pudottajien kanssa

 

Valitse nettivalmennus, jolla saavutat pysyviä tuloksia ilman kituutusdieettiä ja loputtomia treenejä! Klikkaa valmennuksiin:

- Alle 5 kg pudotustavoite: http://www.24fitness-online.fi/Diet

- 5-10 kg pudotustavoite: http://www.24fitness-online.fi/product/diet-4-you-pudotustavoite-5-10-kg

- Yli 10 kg pudotustavoite: http://www.24fitness-online.fi/product/diet-4-you-yli-10-kg-pudotustavoitteella

16.08.2016 13:012 vuotta sitten

Katso heinäkuun tarjoukset!

Personal Coach - yksilöllistä valmennusta vain 69 € (norm. 99 €)

Opettele 111 liikkeen optimaaliset tekniikat Personal Coach -nettivalmennuksen avulla. Saat valmennuksessa täysin tarpeidesi, tavoitteidesi ja kehitystasosi pohjalta suunnittelun treeniohjelman! Klikkaa ja hyödynnä ammattivalmentajien kymmenien vuosien osaaminen: http://www.24fitness-online.fi/pro…/mr-system-personal-coach

Tarjous voimassa heinäkuun loppuun! Suosittelemme yhdistämään valmennuksen henkilökohtaiseen ruokavalioon: http://www.24fitness-online.fi/product/ruokavalio

Kotitreeniohjelma kesäkuun ajan vain 9,90 € (Norm. 13,90 €)

Kotitreeni -nettivalmennuksella treenaat kätevästi kesän kotonasi! Klikkaa ja treenaa tehokkaasti kotonasi tai matkoilla: http://www.24fitness-online.fi/product/kotitreeni

Kaikkiin valmennusostoihin voimaravinteet.fi 20% alennuskoodi

Lähetämme kaikkien ohjelmien mukana 20% alennuskoodin yhteistyökumppanimme www.voimaravinteet.fi lisäravinneverkkokauppaan.

 

03.07.2016 20:192 vuotta sitten

Gym Guru mobiiliappi nyt myös Applelle

Gym Guru on digitaalinen personal trainer joka kulkee aina mukanasi! Mobiiliappi sisältää viisi monipuolista treeniä selkeiden liikevideoiden kera, vain 6,99 €!

Apin avulla:

- Opit liikevideoiden avulla tehokkaimmat suoritustekniikat
- Osaat välttää tyypillisimmät virheet
- Tuplaat kehityksesi kohdistamalla liikkeet treenattavaan lihakseen
- Tehostat rasvanpolttoa lihaksen työskennellessä koko sarjan ajan
- Kehität heikkoja lihasryhmiäsi huomattavasti nopeammin
- Katsot missä ja milloin tahansa selkeitä liikevideoita, esim. salilla
- Treeniohjelmasi kulkee kätevästi älypuhelimessasi
- Säästät niveliäsi ylimääräiseltä rasitukselta
- Teet muistiinpanoja treeneistäsi 

Klikkaa Apple versioon: https://itunes.apple.com/us/app/gym-guru/id1116978602?l=fi&ls=1&mt=8

Klikkaa Android versioon: https://play.google.com/store/apps/details?id=air.com.fitness.A24h

08.06.2016 13:222 vuotta sitten

Rajoitetun ajan Digital PT valmennukset vain 29 €!

Kaikki Digital PT nettivalmennukset rajoitetun ajan vain 29€ (norm. 59€)! Tarjous ei koske MR-System Personal Coach -nettivalmennusta.

Valmennuksessa saat käyttöösi 12 viikon ajaksi treeniohjelman, kaikki treeniohjelman liikkeet selkeinä tekniikkavideoina, valmiin ruokavalion sekä ammattivalmentajien neuvoja ja tukea

Tarjous on voimassa 15.6 saakka. Valmennuksiin pääset klikkaamalla TÄSTÄ!

 

12 viikon valmennus siis vain 1/2 Personal Training ohjauksen hinnalla!

01.06.2016 01:222 vuotta sitten

Palvelumme saatavana nyt myös kätevänä mobiiliappina

Palvelumme saatavilla nyt myös Gym Guru mobiiliappina!

Viisi monipuolista treeniä kattavien liikevideoiden kera, vain 6,99 €!

Gym Guru on digitaalinen personal trainer joka kulkee aina mukanasi! Apin avulla:

- Opit liikevideoiden avulla tehokkaimmat suoritustekniikat
- Osaat välttää tyypillisimmät virheet
- Tuplaat kehityksesi kohdistamalla liikkeet treenattavaan lihakseen
- Tehostat rasvanpolttoa lihaksen työskennellessä koko sarjan ajan
- Kehität heikkoja lihasryhmiäsi huomattavasti nopeammin
- Katsot missä ja milloin tahansa selkeitä liikevideoita, esim. salilla
- Treeniohjelmasi kulkee kätevästi älypuhelimessasi
- Säästät niveliäsi ylimääräiseltä rasitukselta
- Teet muistiinpanoja treeneistäsi 

Klikkaa Google Play kauppaan tästä!

Toukokuun tarjous:

Toukokuun tarjouksena Digital PT -nettivalmennuksien ostajalle ilmaiskoodi toisen Digital PT -nettivalmennuksen hankintaan (ilmaiskoodi voimassa kuusi kuukautta). Digital PT -nettivalmennukset sisältävät valitsemasi tason mukaisen treeniohjelman, treeniohjelman liikkeet selkeinä liikevideoina ja ruokavalion. Klikkaa ja valitse sinulle sopiva valmennus!

 

 

 

08.05.2016 13:363 vuotta sitten

Digital PT -valmennukset nyt kaksi yhden hinnalla

Toukokuun tarjous: Osta Digital PT -nettivalmennus, saat kaupan päälle toisen Digital PT -valmennuksen. Lähetämme sinulle oston jälkeen ilmaiskoodin, jolla voit lunastaa kuuden kuukauden sisällä toisen valmennuksen. Koodi ei ole henkilökohtainen, joten voit antaa sen vaikka lahjaksi. 

Valitse rasvanpoltto valmennukset naisille tästä!

Valitse kehonmuokkaus valmennukset naisille tästä!

Valitse rasvanpoltto valmennukset miehille klikkaamalla tästä!

Valitse lihasmassa valmennukset miehille klikkaamalla tästä!

01.05.2016 01:213 vuotta sitten

Henkilökohtaisiin ruokavalioihin kaupan päälle spesiaalohjelma

Osta henkilökohtainen ruokavalio - saa kaupan päälle valitsemasi spesiaaliohjelman (ei koske vuoden nettivalmennus tuotetta) Klikkaa henkilökohtaisiin ruokavalioihin: http://www.24fitness-online.fi/product/ruokavalio

01.04.2016 00:333 vuotta sitten

Maaliskuun ajan Digital PT -valmennukset vain 39€!

Digital PT valmennukset sisältävät treeniohjelman, treeniohjelman liikkeet selkeinä liikevideoina, valmiin ruokavalion sekä forumin! Klikkaa tuotteisiin tästä tai kuvasta!

01.03.2016 00:153 vuotta sitten

Käsispesiaali nettivalmennuksella kädet kasvamaan

Käsispesiaali on täällä! Vain 9,90 eurolla saat:
- Ammattilaisen suunnitteleman käsitreeniohjelman
- Tekniikkavideot, joiden avulla käsiliikkeet menevät perille!

Aloita käsien todellinen kehittäminen jo tänään: http://www.24fitness-online.fi/product/kasispesiaali

 

19.02.2016 09:523 vuotta sitten

Poimi itsellesi Digital PT ja saat erikoisohjelman kaupan päälle

Helmikuun ajan kaikkiin Digital PT Beginner, Advanced ja Pro -nettivalmennuksiin kaupan päälle erikoisohjelma (Bikini Booty tai rintaspesiaali).

Digital PT tuotteet ovat uudistuneet - nyt kaikissa Beginner, Advanced ja Pro tasojen nettivalmennuksissa mukana Marko Heikkisen ja Marjo Krishin suunnittelema valmis ruokavalio. Klikkaa valmennuksiin tästä!

Ruokavalioissa on useita vaihtoehtoja, joista autamme valitsemaan sinulle sopivan.

 

01.02.2016 14:573 vuotta sitten

Testaa rintaspesiaali erikoisvalmennus

Rintaan kehitystä uudella rintaspesiaali ohjelmalla

Rintalihaksiin lisää kokoa ammattivalmentaja Marko Heikkisen suunnitteleman erikoisvalmennuksen avulla. Opit hermottamaan rintalihaksesi optimaalisesti ja pitämään rasituksen tehokkaasti rintalihaksilla.  Liikevideoiden avulla pystyt välttämään yleisimmät rintatreenien virheet ja saat rintasi kasvamaan huomattavasti nopeammin.  

Saat nettivalmennuksessa käyttöösi seuraavat palvelut 12 viikoksi:

 • Rintatreeniohjelman ja ohjelman sisältämien liikkeiden liikevideot. Liikevideoista opit MR System-treenikonseptin tehokkaat tekniikat
 • Forumin, josta saat ammattivalmentajilta Marjo Krishiltä ja Marko Heikkiseltä vastauksen kaikkeen treenaamiseen liittyvään
   

Optimoi rintatreenisi: http://www.24fitness-online.fi/product/rinta-spesiaali

25.01.2016 01:543 vuotta sitten

Tammikuun supertarjous: kaupan päälle ruokavalio

Tammikuun ajan kaikkiin Digital PT -nettivalmennuksiin kaupan päälle ammattivalmentajien suunnittelema ruokavalio (ovh. 39€). Klikkaa nettivalmennuksiin tästä

Tutustu myös vuoden nettivalmennus pakettiin! Paketti sisältää neljä Digital PT nettivalmennusta ja neljä valmis ruokavaliota. Nettivalmennukset voit lunastaa haluamaasi tahtiin 365 päivän sisällä. Klikkaa nettivalmennuspakettiin tästä

03.01.2016 22:383 vuotta sitten

Osta Digital PT nettivalmennus - saat toisen kaupan päälle!

Joulukuun ajan kaikkiin Digital PT nettivalmennuksiin kaupan päälliseksi toinen nettivalmennus! Voit lunastaa toisen nettivalmennuksen kuuden kuukauden ajan saamallasi ilmaiskoodilla. Voit antaa ilmaiskoodin myös lahjaksi, sopii siis myös pukin konttiin!

Ilmaiskoodi käy kaikkiin Beginner, Advanced ja Pro-tason valmennuksiin. Ilmaiskoodilla ei voi lunastaa Personal Coach tai ruokavalio-tuotteita. Nappaa omasi klikkaamalla tästä!

 

01.12.2015 02:143 vuotta sitten

24 Fitness Online on entistä monipuolisempi - uusia liikkeitä ja ohjelmia

Lisäsimme liikepankkiin 58 uutta treeniliikettä sekä lukuisia uusia treeniohjelmia! Uusissa ohjelmissa on hyödynnetty kattavasti uusia liikkeitä sekä ohjelmista on tehty entistä vaativampia.

Beginner taso aloittelijoille ja alle vuoden treenanneille - Klikkaa Beginner tason ohjelmiin

Advanced taso yli vuoden treenanneille - Klikkaa Advanced tason ohjelmiin

Useamman vuoden treenanneille - Klikkaa Pro tason ohjelmiin

 

01.11.2015 08:003 vuotta sitten

Osta Personal Coach nettivalmennus - saat ilmaisen räätälöidyn ruokavalion

Tilaa Personal Coach - juuri sinulle räätälöity nettivalmennus niin saat kaupan päälle sinulle räätälöidyn ruokavalion! Räätälöidyn treeniohjelman ja ruokavalion lisäksi saat käyttöösi 63 liikevideota, joiden avulla saat menemään treenit 100%:sesti sinne mihin pitääkin! Tätä lähemmäs nettivalmennus ei voi Personal Trainingia päästä: http://www.24fitness-online.fi/product/mr-system-personal-coach

Tarjous voimassa lokakuun loppuun saakka.

Digital Personal Trainer nettivalmennus treeniohjelma rasvanpoltto

11.10.2015 14:513 vuotta sitten

29 eurolla Digitaalinen Personal Trainer 12 viikoksi!

Kaikki Digital PT nettivalmennukset vain 29€ (norm. 49€)! Tarjous ei koske MR-System Personal Coach -nettivalmennusta.

Tarjous on voimassa lokakuun loppuun saakka. Valmennuksiin pääset klikkaamalla TÄSTÄ!

Valmennuksessa saat käyttöösi treeniohjelman, kaikki treeniohjelman liikkeet selkeinä tekniikkavideoina, ammattivalmentajien neuvoja ja tukea sekä runsaasti treenaamiseen liittyvää tietoa! 12 viikon valmennus siis vain 1/2 Personal Training ohjauksen hinnalla!

Personal Trainer Digitaalinen

01.10.2015 01:583 vuotta sitten

Digital PT -nettivalmennukset rajoitetun ajan vain 39€!

1.9-14.9 ajan Digital PT nettivalmennuksen vain 39€! (norm. 49€!) Nyt kesäkilot kuriin tehokkaimmilla tekniikoilla: Klikkaa ostoksille tästä

31.08.2015 22:393 vuotta sitten

Personal Coach - räätälöity nettivalmennus nyt vain 69 euroa

Täysin tarpeidesi mukaisesti räätälöity nettivalmennus nyt 69 eurolla (norm. 99 €). Personal Coach on niin lähellä normaalia Personal Trainingia kuin nettivalmennus voi olla. Tarjous on voimassa 16.8 saakka. Klikkaa tuotteeseen kuvasta tai tästä!

12 viikon nettivalmennus sisältää seuraavat palvelut:

 • Sinulle räätälöidyn treeniohjelman.

 • Kaikki MR System-treenikonseptin liikevideot (63 liikevideota). Liikevideoista opit MR System-treenikonseptin tehokkaat tekniikat.

 • Forum, josta saat vastauksen kaikkeen treenaamiseen liittyvään. Vastaamme arkisin 24h sisällä ja viikonloppuisin 48h sisällä.

 • Tietopankin, josta saat runsaasti tietoa rasvanpoltosta, lihaskasvusta ja paljon käteviä vinkkejä kehityksen tehostamiseen. Kirjoituksista vastaavat valmentajamme ja lukuisat vierailevat alan ammattilaiset. 

09.08.2015 19:433 vuotta sitten

1kk Forum palvelu rajoitetun ajan ilmaiseksi

Forum tuote nyt rajoitetun ajan ilmaiseksi! Saat Forum 1kk-palvelun ilmaiseksi käyttöösi laittamalla ostoskorissa seuraavan alennuskoodin: P36GP0ACBR

Forumin avulla saat runsaasti tietoa treeneistä, liikkeistä, ravinnosta, lihaskasvusta ja laihduttamisesta. Forumin kautta annamme myös kannustusta ja henkistä tukea asiakkaillemme heidän tavoitteidensa saavuttamiseksi. Vie kehityksesi uudelle tasolle ottamalla käyttöösi ammattivalmentajien tietämys.

Klikkaa Forum tuotteeseen tästä!

02.08.2015 10:563 vuotta sitten

12 viikon nettivalmennukset nyt vain 29€!

Kaikki MR-System Digital PT nettivalmennukset vain 29€ (norm. 49€)! Tarjous ei koske MR-System Personal Coach -nettivalmennusta.

Tarjous on voimassa kesäkuun loppuun saakka. Vinkkaa myös kavereillesi!

Valmennuksiin pääset klikkaamalla TÄSTÄ!

21.06.2015 23:123 vuotta sitten

Toukokuun huikea tarjous!

Kaikille ruokavalion ostajille 50% alennuskoodi MR-System Digital PT -nettivalmennuksista. (Alennus ei koske Personal Coach tuotetta.)

Lähetämme alennuskoodit sähköpostitse oston jälkeen. Pääset ruokavaliotuotteeseen klikkaamalla kuvaa tai painamalla TÄSTÄ.

 

04.05.2015 00:034 vuotta sitten

29€ Digital PT tarjous jatkuu!

Päätimme suuren kysynnän ja useiden yhteydenottojen vuoksi jatkaa tarjousta vielä viikon ajan:

Kaikki MR-System Digital PT nettivalmennukset vain 29€ (norm. 59€)! Tarjous ei koske MR-System Personal Coach -nettivalmennusta.

Tarjous on voimassa siis vielä 21.4 24.00 saakka. Vinkkaa myös kavereillesi, sillä 12 viikon nettivalmennuksia ei yleensä saa 1/2 PT-ohjauksen hinnalla!

Valmennuksiin pääset klikkaamalla TÄSTÄ!

15.04.2015 16:224 vuotta sitten

1.4-14.4 ajan nettivalmennukset vain 29€!

Hyödynnä huhtikuun alun huikea tarjous: Kaikki MR-System Digital PT nettivalmennukset vain 29€ (norm. 59€)! Tarjous ei koske MR-System Personal Coach -nettivalmennusta.

Tarjous voimassa 1.4-14.4 ajan! Tästä kannattaa vinkata myös kaverille!

Valmennuksiin pääset klikkaamalla TÄSTÄ!

01.04.2015 12:284 vuotta sitten

Kurkkaa uudet ohjelmat

Pro-tasolla uusia ohjelmia

Löydät uudet ohjelmat MR-System Digital PT painonpudotus, lihasmassa ja kehonmuokkaus valmennuksista. Uudet ohjelmat ovat 4-jakoisia, ja sisältävät useita tasolle uusia liikkeitä. Löydät treenijako valikon tuotesivulta. Kohta on merkattu punaisella tähdellä. Pääset tasovalikkoon klikkaamalla TÄSTÄ.

Huomioi, että 3-jakoinen on aikaisempi ohjelma, eli jos olet aikaisemmin ostanut kyseisen tason ohjelman, on kyse samasta ohjelmasta.

Lisä bonuksena saat käyttöösi molempien treenijakojen liikevideot.

Hyvää kevättä ja kevät treenejä toivottaen,

24 Fitness Onlinen tiimi

13.03.2015 12:214 vuotta sitten

Naisten päivän tarjoukset 8.3-15.3

-50% alennus kaikista naisten Digital PT -nettivalmennuksista

Oikein hyvää naistenpäivää kaikille ihanaisille naisille! Naistenpäivän kunniaksi naisten Digital PT nettivalmennukset 9.3-15.3 ajan -50%! Lisäksi saat myös 50% alennuskoodin ruokavalioon.

Liity mukaan matkaan kohti keveämpää ja näyttävämpää kroppaa:http://goo.gl/qLqeJn

 

08.03.2015 15:144 vuotta sitten

Maaliskuun huikea tarjous!

 

Nyt 12 viikossa kesäkuntoon ja vielä edullisesti! Ostamalla nettivalmennuksen saat 50% alennuskoodin ruokavaliosta. Klikkaa tästä ostoksille

 

04.03.2015 12:154 vuotta sitten

24 Fitness Onlinen bloggaajat

24 Fitness Onlinen vierasbloggaajat

Forum -tuotteeseen ja kaikkiin valmennuksiin kuuluu tietopankin vapaa käyttö. Tietopankki koostuu valmentajien ja vierasbloggaajien blogi- ja artikkelikirjoituksista. Blogeissa käsitellään laajasti erilaisia liikkumiseen, salitreeniin, ravintoon ja psykologiaan liittyviä aiheita.  

Bloggaamasta löydät runsaasti laajaa osaamista ja erilaisia näkökulmia tuovia liikunta-alan ja lääketieteen alan ammattilaisia:

 • Marko Heikkisen
 • Marjo Krishi
 • IFBB Bikini Fitness Pro Anna Virmajoki
 • Juoppohullun käsikirjoittaja Juha Vuorinen
 • Liikuntakonsultti Antti Hänninen
 • Ravintovalmentaja Timo Kosonen

16.02.2015 18:074 vuotta sitten

Uudistettu 24 Fitness Online on täällä!

 

Uusien verkkosivujen lisäksi tuotevalikoima on entistä monipuolisempi ja palvelu on entistä helpompi käyttää. Pidensimme myös ohjelmia 12 viikkoisiksi, joten asiakkaillemme jää riittävästi aikaa opetella tekniikat entistä paremmin. Toiston avulla tekniikka saadaan iskostettua muistiin ja tekniikoiden parantuminen näkyy kehityksessä vuosien ajan. 

Forum tuote on uutuus, jonka avulla saat runsaasti tietoa treenaamisesta ja kehityksen kannalta tärkeistä osa-alueista. Käytössäsi on keskustelupalsta, jossa saat Marko Heikkiseltä ja Marjo Krishiltä vastauksen sinua askarruttaviin kysymyksiin. Luvassa myös paljon kuukausittain ilmestyviä tiedon täyteisiä blogikirjoituksia valmentajiltamme ja vieralijabloggareilta. Forum tuotteeseen kuuluu myös kolme kuukausittain vaihtuvaa liikevideota, joiden avulla saat kehitykseesi vauhtia.

Tervetuloa mukaan!

04.02.2015 23:554 vuotta sitten