Asiakkaan mietteitä valmennuksista

01.02.2017 13:542 vuotta sitten

Matka Markon kanssa

Keväällä 2015 aloin kyllästymään noin 3 vuotta jatkuneeseen syömishäiriön kanssa kamppailuun. Halusin löytää itselle mielekkään tavan päästä takaisin kiinni ”normaaliin” elämään ja saada nostettua painoa järkevällä tavalla. Kuntosaliharrastuksen elvyttäminen tuntui parhaalta ratkaisulta ja netistä aikani tietoa etsittyäni totesin, että parasta ainakin alkuun hankkia PT/valmentaja, jotta asiat lähtisivät heti oikealla tavalla eteenpäin.

Sopivaa valmentajaa etsiessäni päädyin 24 Fitness Onlinen sivuille ja siitä alkoi yhteinen taipaleeni Markon kanssa. Aluksi verkkovalmennuksena ja muutama kuukausi sen jälkeen tavattiinkin jo ensimmäisen kerran.

Kuluneena ajanjaksona on ollut syömishäiriöistä johtuneita vammoja ja diplomityön valmiiksisaattamisen sekä päivätöiden puolesta kiirettä, jotka ovat vaatineet oman osansa. Noina huonompinakin hetkinä olen saanut Markolta tukea ja ohjeistusta treenauksen ja syo?misten mukauttamisen suhteen.

Ohjelmat ja syömiset on suunniteltu ja tarpeen tullen viilattu aina yhdessä itselle mieleisiksi. Mieltä painaviin kysymyksiin olen myös aina saanut vastaukset hyvin nopeasti. Matkan varrella olleista vastoinkäymisistä ja haasteista huolimatta puolessatoista vuodessa on saatu aikaiseksi kaksi valtavaa muutosta: ulkoinen olemus ja henkinen hyvinvointi.

Merkittävä tekijä tuossa muutoksessa on ollut balanssin löytyminen levon, ruoan, treenin ja työn välille, joka oli täysin hukassa taudin aikana. 3 vuoden aikana opittujen huonojen tapojen muuttaminen ei ollut helppoa, mutta oikealla asenteella ja oikeiden henkilöiden avustuksella tuo rytökasa saatiin lopulta raivattua. Ja oli kyllä kaiken vaivan väärti.

Sen todistavat myös alla olevat kuvat : alkutilanne hyvin lähellä oikean puoleista kuvaa ja vasemmanpuoleinen otettu 2016 jouluaattoaamun aamujumpasta.

Nyt on noin puolitoista vuotta yhteistä taivalta takana ja varmasti monia edessä.

Kiitos Marko ja 24 Fitness Online