Diet 4 You uudistuu

03.02.2019 13:574 kuukautta sitten

Diet 4 You -valmennuksen voit nyt aloittaa milloin tahansa

Kuuden viikon Diet 4 You -nettivalmennuksella pudotat painoa pois pysyvästi! Painonpudotuksen lisäksi energisoiva ruokavalio ja tehokas treeniohjelma takaavat, että saat enemmän virtaa arkeesi ja työelämään. Samalla saat myös salitekniikkasi kuntoon, sillä käytössäsi on 24 Fitness Onlinen nivelystävälliset ja tehokkaat tekniikat. Selkeiden liikevideoiden avulla pystyt varmistamaan että treenaat optimaalisesti.

Valmennuksen suunnittelussa näkyy ammattivalmentajien, Marjo Krishin ja Marko Heikkisen, 17 vuoden kokemus valmentamisesta. Ruokavalioissa ja treeniohjeissa korostetaan hyvinvoinnin ja jaksamisen merkitystä kituutusdieettien sijasta. Valmennusten ruokavaliot ovat suunniteltu painonpudotustavoitteen mukaisesti. Jokaisella valmennustasolla on myös erilliset ruokavaliot naisille ja miehille. Valmennuksen viimeisin osio: laihdutuksen jälkeen -opas pitää huolen, ettet kerrytä kiloja enää takaisin!

Voit aloittaa Diet 4 You -valmennuksen milloin tahansa, vaikka jo huomenna. Aloita nyt helmikuun tarjoushintaan: 29 € (norm. 39 €)!

Tutustu Diet 4 You -valmennuksen kattavaan sisältöön klikkaamalla tästä tai kuvasta