Toukokuun kamppis: henkilökohtaisiin ruokavalioihin ilmainen spesiaalivalmennus

02.05.2017 16:432 vuotta sitten

Ruokavaliot tekevillä ammattivalmentajilla, Marjo Krishillä ja Marko Heikkisellä, on kymmenien vuosien kokemus ruokavalioiden suunnittelusta niin painonpudottajille, lihasmassaa haluaville kuin kilpaurheilijoille. Ruokavaliota suunniteltaessa keskiössä ovat sinun tarpeesi ja tavoitteesi. Allergiat, ruoka-aine rajoitteet ja epämiellyttävät ruoka-aineet huomioidaan tarkasti. Korostamme myös energian riittävyyttä ja hyvän olon merkitystä, sillä jaksaminen ja kyky treenata tehokkaasti ovat merkittävä osa tavoitteiden saavuttamista. Ruoka-ainevalinnoissa korostetaan luonnollisia ja terveellisiä ruoka-aineita. Rasvanpoltto ruokavalioiden mukana tulee lisäksi aerobisohje.

Klikkaa henkilökohtaisiin ruokavalioihin: http://www.24fitness-online.fi/product/ruokavalio

Kaupan päälle tuleva spesiaalivalmennus on yhden tai kahden lihasryhmän nopeaan kehittämiseen suunnitteltu nettivalmennus! Poikkeuksena kotitreeni, joka on tehokas koko kehon valmennus!

Kaupan päälliseksi voit valita jonkin seuraavista spesiaalivalmennuksista: 

  • Bikini Booty
  • Hauisspesiaali
  • Selkäspesiaali
  • Rintaspesiaali
  • Kotitreeni -valmennus


Kaikissa spesiaalivalmennuksissa saat käyttöösi tehokkaan treeniohjelman sekä runsaasti optimaaliset tekniikat sisältäviä liikevideoita. Tutustu spesiaalivalmennuksiin: http://www.24fitness-online.fi/products/?categoryId=930610&show=content