Ruokavalion tilaus

Voit tilata palvelusta ruokavalion. Ruokavalio soveltuu käyttöön 8-16 viikon ajaksi. Osta ensin verkkokaupastamme pelkkä ruokavalio tai valmennuspaketti, johon kuuluu myös ruokavalio, ja täytä sen jälkeen tämä lomake. Lähetämme tilaamasi ruokavalion sinulle sähköpostitse 10 päivän kuluessa. Jos olet tilannut meiltä myös valmennusohjelman, voit aloittaa valmennusohjelman noudattamisen ennen ruokavalion saamista. Ehdit tänä aikana hyvin opetella treeniohjelman sisältämät liikkeet ja saat ruokavaliostasi enemmän irti.

  Kuinka paljon harrastat liikuntaa viikossa? (Laji / treenin kesto / tehot)    Treenaamiseen ja ruokavalioon vaikuttavat lääkkeet    Paljonko juot vettä tai muita nesteitä päivässä: Mitä muutosta toivot ruokavalion tuovan nykytilanteeseen / omat tavoitteet:  Kirjoita tähän esimerkki tyypillisestä ruokapäivästäsi: ruokien määrät mahdollisimman tarkkaan, kellonajat, juomat, ravintolisät. Jos arki ja viikonloppu eroavat paljon, esimerkki molemmista:  Lisää tähän kohtaan vapaasti muuta tietoa, joka mielestäsi on tärkeätä valmennuksen kannalta: 
 

Painamalla 'lähetä lomake' -painiketta hyväksyt tietojesi keräämisen, säilyttämisen ja käytön valmennusten ja ruokavalioiden suunnittelua varten. (ks. tietosuoja- ja rekisteriseloste)