Tiimimme

Valmennustiimimme on hankkinut rautaisen osaamisensa opiskelun ja pitkän kokemuksensa kautta. Kymmeniä vuosia treenanneena ja kilpailleena olemme kokeneet, nähneet, kuulleet ja oppineet kantapään kautta asioita, joista parhaimmat ja toimivimmat saamme jakaa valmennettavillemme. Osaamisellamme voimme antaa vuosia etumatkaa jokaiselle aina aloittelevasta ammattilaiseen.

Nettivalmennus on meille yksi suurimmista ilonaiheista, sillä näin voimme jakaa treenivinkkejä ja kannustusta ajasta tai paikasta riippumatta. Meitä innostaa nähdä ihmisiä, jotka ovat avullamme voittaneet itsensä ja innostuneet pitämään fyysisestä kunnostaan huolta!

Filosofiamme

Uskomme hyvän fyysisen kunnon olevan perusta jaksamiselle ja arjen haasteille. Fyysinen kunto vaikuttaa suoraan henkiseen jaksamiseen: mitä paremmassa kunnossa olet, sitä paremmin kestät erilaisia vastoinkäymisiä. Kiire, stressi ja ahdistus saavat meidät usein oirehtimaan myös fyysisesti, mutta hyvinvoiva ihminen ei ainakaan pienistä lannistu! Liikuntaan käytetty aika on panostus kaikkeen muuhun elämään, johon se antaa lisää energiaa ja vireyttä.

Miten saat meihin yhteyttä?

Katso tarkemmat yhteystiedot yritys-sivuilta. Vastaamme kysymyksiin sähköpostitse: 24fit@24fitness-online.com